vrijdag 30 mei 2008

Chocola maakt van iedere man een ladykiller

Vrouwen zijn toch zo gek op chocola? Daar wil de man gebruik van maken, want welke man wil geen Casanova zijn? Er is voor mannen een deodorant (bodyspray) met de geur van chocola. Als een man deze Axe Dark Temptation opspuit, krijgt hij een sterke aantrekkingskracht op vrouwen, aldus Axe.

Zijn er nog meer verzorgingsproducten met chocola? Ja, maar die zijn allemaal voor vrouwen. Zorgen die producten dan voor een omgekeerd effect, dat een vrouw vreselijk aantrekkelijk wordt voor mannen? Of is het toevoegen van chocola misschien toch slechts een manier om de vrouwen het product te laten kopen? Het zijn immers de vrouwen die zo van chocola houden.

Welke verzorgingsproducten zijn er allemaal nog meer met chocola?
- Chocolade douchelotion
- Chocolade shampoo en conditioner
- Chocolademasker
- Chocolade lipbalsem
- Chocolade massage lotion
- Chocolade body butter
- Chocoladepakking

Bij nader onderzoek blijkt dat de productbeschrijvingen niets zeggen over de aantrekkingskracht van chocolade… Daar draait het allemaal om het verkrijgen van een mooi en gezond uiterlijk.

Wat ze beweren is dat chocola in verzorgingsproducten het vochtgehalte vergroot, een kalmerende werking heeft en dat het huid en haar zacht en stralend maakt. Daarnaast heeft chocola heeft een antioxidante werking (wat verschillende ziektes tegengaat en de verouderingsverschijnselen van het lichaam vertraagt). Welke vrouw gelooft dit?

Wat zorgt ervoor dat vrouwen deze producten kopen? Het is voor vrouwen de weelderige illusie dat je chocola niet alleen kunt eten, maar het ook op je lijf kunt smeren.

Geen opmerkingen: