maandag 12 mei 2008

Coffee & Crumbs

Vandaag bij Coffee & Crumbs een broodje gegeten en chocolademelk gedronken. Het was erg warm en erg rustig in deze lunchroom. Iedereen zal wel op het strand hebben gelegen.

De zaak is overgenomen van De tafel van 18, waar ik een paar keer ben geweest voor een taartje. Het was een leuke plek om een stuk taart te eten, jammer dat ze dit niet meer doen. Hun taartenservice bestaat nog wel gelukkig.

De nieuwe eigenaar heeft op het eerste gezicht niet veel veranderd. De roze muur heeft een zandkleur gekregen en er hangen andere lampen aan het plafond. Op het tweede gezicht is Coffee & Crumbs wel heel anders dan De tafel van 18. Er is niet op details gelet, terwijl dat juist de factor is die een iets maakt of niet maakt. Er is niet op de details gelet wat betreft de bediening, in wat ze bedienen en ook de inrichting is rommelig.

De bediening is aardig en op tijd, maar ze zijn onervaren. Toen er een cappuccino werd gemaakt, vloog de melk uit cappuccino-apparaat. Niet helemaal de bedoeling. Ze hebben taart, maar niet de taart die ze serveerden bij De tafel van 18. De taart die ik vandaag proefde was niet erg bijzonder. De broodjes zijn redelijk simpel, maar lekker. Ook hun verse sinaasappelsap is echt vers uitgeperst en de appelsap is biologisch.

Maar dan bestel ik warme chocolademelk. Het meisje van de bediening komt aanzetten met beker warme chocolademelk, met een rietje. Warme drank met een rietje? Ik had eerlijk gezegd een mooie mok met iets lekkers erbij verwacht. De chocolademelk is gemaakt van poeder met water. Ik herken het al aan de geur. Het smaakt niet lekker. Ze maken hier cappuccino, waarom maken ze dan geen lekkere chocolademelk, met melk?! Ik heb mijn chocolademelk niet opgedronken, want het was vies.

Cijfer: 2

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar ga ik maar niet naartoe dan!

LilKim8 zei

Jak, niets zo vies als poederchocolademelk of opgewarmde chocomel! Voor mij alleen the real stuff, dat ze helaas niet vaak meer serveren.

Anoniem zei

Ik ben hier ook geweest. Het eten was ronduit smerig. High tea was amateuristisch en oudbakken. De vitrine was al een tijdje leeg.
Ik loop hier ook regelmatig voorbij, volgens mij eet er bijna nooit iemand in deze tent en daardoor is de kans dat je oudbakken rommel zit te eten groot.
Don't do it!

Anoniem zei

Ik dacht al dat het aan mij lag.
Ooit was dit een leuke lunchroom, toen deden ze iets samen met die coole taarterie ernaast, De Tafel van 18 heet dat geloof ik.
Deze lunchroom, als je het nog zo mag noemen, is nu verworden tot een viezig tentje.
Ik woon hier vlakbij en kan niet wachten tot Vroom hier in de straat komt (binnenkort naast de Appie!!)
Die zitten nu ook bij het Wilhelmina park, goeie tent!