zondag 1 juni 2008

Theehuis Rhijnauwen

Theehuis Rhijnauwen staat middenin bos Amelisweerd in Bunnik. Je kunt in dit theehuis best thee bestellen, een hele pot zelfs, maar het is eigenlijk vooral een pannenkoekenhuis.

Er is goed nagedacht over de organisatie van dit pannenkoekenhuis. Het is er meestal druk en dan is een goede organisatie belangrijk om iedereen een prettige tijd te bezorgen. Het personeel is goed op elkaar ingespeeld.

Wat vooral opvalt is dat het personeel, vaak middelbare scholieren, altijd plezier heeft in het werk en met elkaar. En daardoor zijn ze ook oprecht vriendelijk tegen hun gasten. Toen ik dit theehuis op google opzocht, vond ik zelfs de theehuisrhijnauwen-hyves, voor iedereen die bij het theehuis werkt of gewerkt heeft. Dus zelfs na het werk hebben ze nog lol met elkaar.

Nog een pluspunt van theehuis Rhijnauwen is dat ze goede producten inkopen. Ze gebruiken scharreleieren in hun pannenkoeken en het vlees is biologisch. Daarnaast hebben ze ook veel keuze op hun menukaart, veel verschillende pannenkoeken, drankjes, wraps, enz.

Na dit hele verhaal blijft nog de vraag over: hoe smaakt de warme chocolademelk?! De chocolademelk kwam in een lekkere grote kop en smaakte prima. Volgens mij wel gemaakt met poeder, inclusief poedermelk en aangelengd met heet water. Een beetje opgeschuimd, wat het een wat zacht en luchtige smaakbeleving geeft. Jawel. Prima chocolademelk, maar het kan beter. De sfeer en de bediening krikken het cijfer nog wat extra op.

Cijfer: 7

3 opmerkingen:

Pieter zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hot Chocolate zei

Ik denk dat ik het personeel dan eens lief ga aankijken ;)

Leuk dat je mijn recensie op prijs stelt!

Anoniem zei

Geweldig om te horen dat het theehuis zo goed beviel! De Warme chocolademelk is idd aangelengd met heet water maar niet met poeder! :P

Groeten