vrijdag 23 mei 2008

Choc-O-Lait in Sector 3

Met het heerlijke zonnige weer van vandaag was het tijd voor een kop warme chocolademelk. Deze keer bij Sector 3, een lunchroom en winkel in de Utrechtse binnenstad. Aan de achterkant van het gebouw zie je door de grote ramen bootjes voorbij varen in de gracht. Het is een sfeervolle lunchroom, waar ze lekkere dingen serveren, van bagels tot bonbons. Ze maken veel lekkere en gezonde dingen. Ook hebben ze er chocolademelk.

Je kunt kiezen tussen gewone warme chocolademelk (uit een pak Nutricia) en choc-o-lait. Ik koos voor dat laatste. Choc-O-Lait is eigenlijk een bonbon op een stokje. Je krijgt een kop warme, opgeklopte melk en het is de bedoeling dat je de bonbon door de melk heen roert. Dat duurt een minuutje.

Ik had dit concept al weleens voorbij zien komen. Je kan die zelfmaak-chocolademelk ook thuis maken, kijk maar eens op www.choc-o-lait.com als je er meer over wilt weten. Ze hebben verschillende varianten, ik koos voor puur.

Hoe was de smaak? Het was best lekker. Gemaakt met melk, dat is al een pluspunt. En lekkere chocola, maar ze haaden de suiker mogen weglaten. Suiker in chocolademelk is niet nodig. Ook had ik graag een nog vollere chocoladesmaak gehad. Conclusie? De bediening is er aardig en snel. De sfeer is goed. Al met al heeft Sector 3 een hoop pluspunten.

Cijfer: 7.5

Geen opmerkingen: