zaterdag 19 juli 2008

Breexz


Aan station Tilburg is eetcafé Breexz gevestigd. Ik had er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van. Restaurants die aan een station liggen zijn namelijk meestal van slechte of matige kwaliteit. Maar Breexz serveert verrassend lekker eten en drinken.

Het eten is lekker, erg smaakvol en ook nog eens gezond. Ze hebben er voor iedereen wat, lunch, fingerfood, soep en salades, hoofdmaaltijden, kindermaaltijden en zelfs meeneembroodjes en dergelijke voor als je de trein moet halen. Ze gebruiken bovendien veel biologische producten, dat scoort extra punten bij mij.

Het uitzicht op auto's en openbaar vervoer is niet erg mooi, maar de ligging is grappig zo half over de doorgaande weg naast het station. Er komen verschillende soorten mensen. Mensen die voor ze de trein nemen iets komen eten, verliefde stelletjes uit Tilburg, zakenmensen, gezinnen. Het is er niet heel groot, maar gelukkig zit je niet te dicht op elkaar. De stoelen zijn doorzichtig en zitten niet super. Ze hebben geprobeerd het eetcafé een trendy uitstraling te geven, met onder andere wat kleurtjes hier en daar. Dat is niet helemaal gelukt. Toch is de sfeer oké.

Hoe is de warme chocolademelk?! Het komt van Nutricia. Volgens mij is het een Nutriciapoeder, aangemaakt met melk. Prima hot chocolate! Een lekker bakkie.

Cijfer: 7.5

Geen opmerkingen: