woensdag 22 oktober 2008

Chocoladechips

Bij het Kruidvat is de Hamlet Crispy cacao in de aanbieding. Dat is voor mij een goede reden om deze chocoladechips te proberen!

Hamlet
Hamlet is een Belgisch zoetwarenbedrijf. In 1956 begonnen de Cock en Geltmeyer met de import, export en distributie van zoetwaren. Geltmeyer ging later alleen door, onder de naam Hamlet. Het bedrijf verkoopt naast chocolade ook andere zoetwaren, zoals biscuits en kauwgom.

Crispy cacao
Er zijn verschillende varianten van deze chocoladechips: puur, melk en met nootjes. De chips bevatten in pure variant 57% cacao. Je zou kunnen denken dat dit gewone chips zijn, overgoten met chocolade, maar dat is niet het geval. Het is chocolade dat in de vorm van chips is gegoten, met daarin kleine gepofte rijstbultjes (11%), die knisperen als je erin bijt.

Smaak
Hoe smaakt het? Ze zijn lekker van smaak en structuur. Door het gebruik van pure chocolade krijg je al een voldaan gevoel na het eten van slechts een paar chocoladechips. Lekker!!

4 opmerkingen:

Eddohan zei

Hallo,

Ik weet niet of iemand dit ooit leest, maar ik heb van deze "chips" geproefd uit een kerstpakket. Ze waren ERG lekker en ben benieuwd waar je deze kan kopen en/of bestellen.
Ik hoor het graag van iemand!

Groeten
Ed

Hot Chocolate zei

Ik heb deze chips bij het Kruidvat gekocht, dus ik zou daar gaan kijken als ik jou was!

telegram zei

Bestaan deze chips nog?

Anoniem zei

Ja hoor te koop bij blokker, jumbo of kruidvat