dinsdag 14 oktober 2008

De Bakkerswinkel: Hot Chocolate

Genieten van een heerlijke beker hete chocolademelk? Nu de herfst is aangebroken, kan dat weer bij de Bakkerswinkel. Deze ontbijt- en lunchroom verkoopt heerlijke taarten, broodjes en drankjes, dus ik was erg benieuwd of hun hot chocolate ook zo heerlijk smaakt!

Ambachtelijk
De Bakkerswinkel heeft meerdere vestigingen over het land, in en rondom de Randstad. Ze bereiden al hun producten op ambachtelijke wijze. Als je aan een tafeltje in de keukenkamer zit, kun je dat ter plekke aanschouwen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe het keukenpersoneel ter plekke drie appeltaarten maakt, de broodjes met veel zorg belegt en de high tea samenstelt. Het ziet er allemaal mooi uit, het personeel is gezellig en de sfeer is prima. Alsof je in een Engelse tearoom zit.

Hot Chocolate
Hoe smaakt de warme chocolademelk? Je krijgt een groot glas opgeschuimde hete melk, onderin het glas liggen druppels Callebautchocolade (oorspronkelijk een Belgisch product, nu in Zwitserse handen). Een paar keer goed roeren en je hebt lekkere hot chocolate. Deze warme chocolademelk is tig keer beter dan de soorten die ik in andere horecagelegenheden dronk. Het smaakt lekker, maar ik word er niet wild enthousiast van.

Cijfer: 8

Geen opmerkingen: