dinsdag 4 november 2008

Chocoladetherapie

Volgens sommige chocoladekenners zegt je chocoladevoorkeur veel over je persoonlijkheid. Weet je niet wie je bent? Twijfel je over welke partner bij je past? Het chocolade-orakel weet raad! Neem deze chocoladepsychologie echter niet al te serieus.

Chocolade en persoonlijkheid
Wat is jouw chocoladevoorkeur: puur, melk of wit?

  • Pure chocolade: Je bent een materialistisch, een probleemoplosser en hebt veel zin in de toekomst.
  • Melkchocolade: Je bent een onschuldig type en je leeft in het verleden.
  • Witte chocolade: Je vindt eerlijkheid erg belangrijk en denkt dat de wereld aan je voeten ligt.
Welke bonbon kies jij?
Als de bonbondoos opengaat, heeft iedereen een andere voorkeur (gelukkig!). Ook de keuze voor een bonbon zegt iets over je persoonlijkheid. Zo zijn mensen die kiezen voor een bonbon met een ovale vorm, sociaal en sensueel. Degene die een voorkeur heeft voor koffievulling, zijn open, maar ook ongeduldig, angstig en onvolwassen.

Chocolade en partnerkeuze
Op zoek naar een man? Al van alles geprobeerd, maar je weet nog steeds niet wat voor man bij je past? Het chocolade-orakel geeft je alle antwoorden.

Zin in een Mars? Zoek dan een gladde, stoere man. Als je meer houdt van champagnetruffels, dan is een man a la George Clooney iets voor je: een charmante man met geld, die geïnteresseerd is in cultuur. Toch meer voorkeur voor een praline met donkere chocolademousse? Dan zoek je een mysterieuze man als Colin Farrel. Maar let op: alleen een sterke vrouw kan door zijn pantser breken. Hazelnootpralines-lovers gaan voor een man met persoonlijkheid, uiterlijk is niet zo belangrijk. Zoek naar een man als Jack Black.

1 opmerking:

haam1978 zei

Ik ben een onschuldig type en ik moet Jack Black maar eens gaan bellen :-D

Aloysia