donderdag 22 januari 2009

Schoen van chocolade

Britse chocolatier Gerard Coleman (L'Artisan du Chocolat) maakte deze prachtige schoen van chocolade. Hij deed dit voor een show in een grote winkel in Tokio. Draag deze schoenen maar voor even en eet ze dan op!

L'Artisan du Chocolat
L'Artisan du Chocolat heeft meerdere winkels en een website. De gerenommeerde chocolatier Gerard Coleman staat met Anne Weyns aan het hoofd van dit chocoladeteam. Ze willen zich niet zozeer richten op luxe chocolade, maar eerder op chocolade die een herinnering achterlaat vanwege de smaak, het uiterlijk en het geweldige vakmanschap.

Hot Chocolate
Coleman maakt een heleboel mooie dingen van chocolade, die vast heerlijk smaken. Zo verkopen ze onder meer hot chocolate. Chocolade flakes uit Peru (Fairtrade), de Dominicaanse Republiek (abrikoos en drop), Java (hooi en gerookt), Madagascar (fris en fruitig) en Venezuela (donker en bitter). Iedere herkomst geeft een eigen smaak aan de chocolademelk. In vroegere tijden gebruikte men chocolademelk als medicijn. Dat gaf L'Artison de Chocolat de inspiratie voor hun ongebruikelijke verpakking: hun hot chocolate zit in poederflesjes. Wat kost zo'n flesje? £6.50 voor 140 gram.

Geen opmerkingen: