donderdag 28 augustus 2008

Afslanken met chocolademelk

De grote merken met afslankproducten hebben altijd wel een reep of drankje in hun assortiment waar chocolade in zit. Blijkbaar hebben ze het idee dat mensen die willen afvallen toch niet van de chocolade af kunnen blijven.

Afslankcacao
Een van die afslankproducten is afslankcacao. Daarmee maak je chocolademelk die je helpt met afvallen. Er zitten stiekem allerlei ingrediënten in die je stofwisseling op gang brengen, waardoor je misschien iets sneller afvalt. De chocolade zelf helpt je daar niet bij.

Rauwe cacaobonen
Natuurlijk kan je ook simpelweg de melk in chocolademelk vervangen door water om minder calorieën binnen te krijgen, maar dat is smerig. Ook zijn er mensen die zweren bij rauwe chocolademelk, met rauwe cacaobonen en amandelen. Niet zo raar als je dan afvalt, want je bent eerst minstens vier uur bezig bent om dit te maken.

Light chocolademelk
Dan zijn er nog allerlei merken met halfvolle en light chocolademelk. Meestal niet lekker. Er zijn mensen die adviseren om je eigen light chocolademelk maken met magere melk in plaats van de vettere halfvolle of volle melk. Dat moet je gewoon echt niet doen, dan kan je beter geen chocolademelk drinken.

Geniet!
Mijn advies: geniet van wat je eet en drinkt. Daarvoor heb je echte, goede chocolademelk nodig. Het geeft je voldoening, waardoor je er minder van eet. Dat is de enige juiste én prettigste manier van afvallen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gewéldig!! Wat een topper, deze blog.
1. J'aime le chocolat
2. Je hebt helemaal gelijk
3. I love chocolat
4. Ik heb daarnet even al je artikels gelezen
5. IK HOUUUUUUUUUUU VAN CHOCOLA (L)

Hot Chocolate zei

Helemaal mee eens ;)