vrijdag 8 januari 2010

Mooiste chocoladewebsite

Het laatste 'chocoladenieuws' is dat de website van de Belgische chocolatier Pierre Marcolini de prijs van beste Consumer Product Website heeft gewonnen. Het is een belangrijke prijs, uitgeloofd tijdens de Summit International Awards.

Carré chocolat: een goed staaltje marketing
De jury was vooral verrast door de manier waarop beeld (foto's en video) worden gebruikt om het merk Marcolini neer te zetten. Kijk zelf maar eens op deze website. Je vindt er mooie, grote foto's, persoonlijke teksten om de afbeeldingen te begeleiden en video. Bekijk bijvoorbeeld de video op de subpagina 'carré chocolat'. En inderdaad, je wordt verleid om je tanden eens in zo'n stuk chocolade van Marcolini te zetten. Deze website is een goed staaltje marketing. Maar het is niet alleen harde commercie, de passie van meneer Pierre Marcolini druipt er ook vanaf. Daarom wordt deze prijs hem waarschijnlijk ook zo gegund.

Wat is jouw favoriete chocoladewebsite?
Ik ga zelf op zoek naar mijn favoriete chocoladewebsites, stel mijn top 3 samen en publiceer deze binnenkort op deze chocoladeblog. Ondertussen zou ik graag horen wat jouw favoriete chocoladewebsite is!

1 opmerking:

Parijs Cadeau & Zo zei

laatst lekkere cacaopoeder met amandelsmaak gekocht bij www.parijscadeau.nl, Groet